Til alle andelseierne i Rugdeberget Borettslag

Oslo, 08.05.2020

Orientering om digital generalforsamling i perioden 8. – 14. juni 2020.

Bakgrunn for avgjørelsen om digital generalforsamling

Grunnet covid-19 besluttet styret å utsette årets generalforsamling. Styret har fulgt utviklingen nøye og kommet til at vi ikke kan holde vanlig generalforsamling for våre 157 andelseiere på en forsvarlig måte. Styrer har på bakgrunn av forannevnte besluttet at årets generalforsamling skal avholdes digitalt gjennom USBL sine digitale systemer. Det vil bli sendt ut ny innkalling digitalt fra USBL, men vi ønsker allerede nå å informere om tidspunkt og prosessen for det digitale årsmøtet.

Hver andelseier må nå registrere sin e-postadresse

For at vi skal kunne gjennomføre digital generalforsamling er det viktig at vi har registrert riktig e-postadresse til hver andelseier. Du må så snart som mulig gå inn på «min side» hos Usbl (www.usbl.no), og sørge for at det er registrert riktig e-postadresse for deg. Dersom du ikke får til dette, så kan styret bistå med slik registrering. Hvis du trenger hjelp må du sende navn, andelsnummer og din e-postadresse til styret@rugdeberget.no. Hver beboer må ha registrert riktig e-postadresse senest 27. mai 2020. Infoskriv fra USBL om hvordan man kan komme i gang med «min side» følger vedlagt.

Nærmere om gjennomføringen

Usbls løsning innebærer at styret i samarbeid med Usbl tilgjengeliggjør årsmøtesakene i et avtalt tidsrom, slik at eierne innenfor dette tidsrommet når som helst kan lese saksinnholdet og avgi sin stemme. For Rugdeberget borettslag vil dette være mellom 8. – 14. juni 2020.

Det vises til tidligere utsendt innkalling til generalforsamling i 2020. Det er de samme sakene som står i innkallingen som vil bli behandlet på det digitale møtet. Sakene vil gjøres tilgjengelig gjennom Usbl sin elektroniske løsning senest 6 juni 2020. Det vil da åpnes for spørsmål og/eller kommentarer til sakene.

Spørsmål til sakene bes rettet via mine sider hos USBL, eller sendes styret på e-post: styret@rugdeberget.no. Spørsmål i anonymisert form samt svar fra styret vil fortløpende publiserer i Usbl sin digitale løsning. For at styret skal rekke å besvare spørsmålene før fristen for å avgi stemmer går ut, må spørsmål sendes inn senest 8. juni 2020.  

Brukerveiledning for digitalt årsmøte vil sendes ut digitalt sammen med innkallingen. Ytterligere informasjon finnes på USBL sine nettsider (https://usbl.no/nyheter/informasjon-til-beboere-om-digitale-arsmoter ).

Styret har forståelse for at en digital generalforsamling kan være utfordrende for enkelte. Vi har likevel besluttet dette utfra et ønske om å hindre spredning av covid-19 i borettslaget. Dersom du skulle ha vanskeligheter med å bruke «min side» vil vi oppfordre deg til å be datakyndige familiemedlemmer om hjelp. Det er også en mulighet å gi andre fullmakt til å stemme på dine vegne.

Eventuelle spørsmål kan rettes til: styret@rugdeberget.no .

Med vennlig hilsen

Styret