Som mange sikkert har fått med seg har en gruppe beboere i Rugdeberget og Nebbejordet borettslag sammen med Bjørn fra Burud startet ryddingen av et område på gården som skal brukes til parsellhager.

Det har blitt hogget trær, dratt opp røtter og planet ut, og vi jobber nå med å få kuttet opp kvist, slik at området blir helt ryddet. Videre kommer vi til å sette opp gjerde, dele opp parseller og gjøre klar en skikkelig sti slik at det fortsatt vil være mulig å gå igjennom området.

Vi setter stor pris på tålmodigheten naboer har vist når vi har holdt på med maskiner hele helgen(vi lover at det ikke blir mye bråk når parsellene er oppe og gårJ). Vi setter også stor pris på alle de positive tilbakemeldingene vi har fått fra folk i nærområdet som synes dette virker som et bra tiltak, det er nemlig vi også sikre på at det erJ Vi håper på sikt at dette blir et sosialt samlingssted for alle i nabolaget og ikke bare for oss som ønsker å ha parseller.

Det ble som sagt hugget ned en god del trær, disse trærne har vi hugget opp til ved som har blitt stablet på plassen. Det er mye, og hvis noen trenger noen vedkubber går det an å ta. Bare fint om dere gir beskjed til oss i parsellhagegruppa først.

Dette er et beboerinitiativ i samarbeid med Bjørn på Burud Gård, og styrene i borettslagene har ikke formelt sett noe med dette å gjøre. Hvis noen har spørsmål er det fint om disse blir stilt direkte til medlemmene av parsellhagegruppa eller Bjørn. Vi har en mailadresse dere kan bruke, både hvis dere har spørsmål eller hvis dere ønsker å stå på venteliste for å få parsell. Den er: parsellhage.hauketo@gmail.com